torsdag den 30. december 2010

Nytårsaften...

Denne ene dag om året hvor der bliver festet-spist-drukket-skålet-hujet-skudt af i RIGELIGE mængder. Denne ene dag kunne jeg personligt godt UNDVÆRE skyderiet... min gamle hund på godt 7 år er total ligeglad med skyderi og hvad der ellers hører til en nytårsaften. MEN min unge hund på lidt over 2 år er så "hunde"-ræd, at det halve kunne være nok. Hvis han formår det, gør han i et væk, han vil ikke udenfor en dør. Går vi tilfældigvis udenfor og der bliver skudt af, har jeg ham gående op af mit ene ben, hvis han altså ikke sniger sig langs en husmur, hvis der er en sådan i nærheden. Han er så HAMRENDE angst når der bliver skudt af. Den 1. nytårsaften han oplevede var han kun små 3 måneder gammel. Det var ikke noget problem, han sov det meste af aftenen. Sidste nytårsaften lå han gemt under et chatol inde i et mørkt rum, helt ovre i hjørnet hele aftenen. Jeg kunne ikke lokke ham ud med noget som helst. I år har jeg så taget konsekvensen af det, og købt beroligende piller til ham ved dyrlægen.

Jeg har ellers altid sagt at det var noget pjat, at en hund ikke kunne være til en nytårsaften... MEN, jeg har måtte tage mine ord i mig igen, og erkendt at jeg desværre har fået en hund der er så P.... ræd, at jeg må hjælpe ham på vej til at sove igennem hele scenariet... øv også.

Gid "folk" så kunne tage det hensyn KUN at skyde af nytårsaften, og ikke dagene op til OG dagene bagefter...

2 kommentarer:

  1. åh, ja det er så synd for vores dyr, når de ikke har det godt med krudt...her har vi både en hund og en kat, der ikke er vilde med det show...(jeg er nu heller ikke særlig vild med det skyderi!)

    SvarSlet
  2. Anne - her i området er det godt nok vildt, allerede i dag... øv også...

    SvarSlet