lørdag den 23. april 2011

Forårs-snue...

Seriøst problem her i "hytten"... jeg har - på mine gamle dage - fået høfeber. Det er dog en af de mest trælse "opfindelser"... ikke nok med, at jeg så har høfeber. Så har jeg også det de kalder helårssnue, det er når lægerne ikke kan finde ud af hvad man fejler. Problemet er, at jeg 9 ud af 10 morgener nyser og snotter som man normalt gør som forkølet, men jeg er IKKE forkølet. Ihhh altså ;-) elsker jo foråret, men godt nok ikke alt pollen, græsslåning og andet "skidt" der flyver rundt i luften. Jeg har forresten også fået snue overfor støv ;-) det må jo så give sig selv, STØV AF Kirsten ;-)))

Jeg ved ikke om I kender det, men sammen med min høfeber er der nogle madvarer jeg ikke kan tåle. For godt et års tid siden begyndte min mund at klø helt tosset efter jeg havde spist nødder. Nu kan jeg ikke "tåle" æbler, pærer, nødder og ind i mellem nektariner... min mund klør helt tåbeligt, jeg får hjertebanken og så stråler det op i mine ører... ved godt det lyder skørt, men sådan har jeg det... og jeg har før i tiden spist rigtig mange æbler, men det er slut. Prøver dog ind i mellem med små stykker, om det nu skulle være forsvundet, det er det bare ikke endnu... håber på, at det forsvinder på et tidspunkt... nå, men selvom der flyver alle mulige mærkelige ting rundt i luften skal det nu ikke holde mig fra at nyde det dejlige forårsvejr ;-) selvom næsen løber, jeg nyser i en uendelighed og øjnene hæver ;-)

2 kommentarer:

  1. halløj...vil da lige vise Eddie dit indlæg...han nyser og snotter stort set også hver morgen ( tror der er noget i køkkenet, men aiii..han nyser jo ikke om aftenen, når han opholder sig samme sted?)
    Han er også i sine ældre dage blevet allergisk..over for bynke, blegcelleri og andet i den dur.
    Diverse test viser, at han IKKE er allergisk, men som lægen så siger :" der er ting, du ikke kan tåle!"

    SvarSlet
  2. Anne - jamen det er jo lige præcis det, de steder man går og snotter om morgenen, har man jo ikke problemer med om aftenen ;-)) jeg kan nogen gange sammen med snot om morgenen, faktisk også være hæs, men det varer som regel et par timer så er det ovre igen... meget mærkeligt, men tror det er fordi lægerne ikke ved hvad de skal hakke og stikke i, så kalder de det helårssnue... ;-) de der priktests, de viser ikke alt... min ældste datter er overfølsom overfor en del ting bla. i naturen, men hun slår ikke voldsomt ud over det, men vi VED at hun ikke kan tåle det. Så det er vist noget man skal tage med et gran salt... ;-)

    SvarSlet