tirsdag den 5. juli 2011

Sommerferie...

Nyder at have ferie - har fået sendt yngste afsted på den store FDF landslejr på Sletten ved Silkeborg... de ældste er taget afsted i dag, de yngre kommer først på torsdag. Hun skal bo i noget der hedder Senior City, hvor der er arrangementer for den aldersgruppe, fra 9. klasse og til 18 år, mener jeg det er... de får blandt andet en gratis koncert med Carpark North, det er jo ikke ringe ;-) hun har i hvert fald glædet sig rigtig meget...

Ældste og jeg selv smutter på lejren for at hjælpe et par dage, i en af butikkerne... det bliver helt sikkert spændende, hårdt med spændende ;-)

Ellers går dagene med oprydning efter, at have yngste hjem fra efterskolen... der kom godt nok mange "sjove" ting hjem igen ;-)

Håber I alle nyder den danske sommer, selvom den bestemt ikke hver dag viser sig fra sin mest positive side ;-)

3 kommentarer:

 1. Jeg var jo lige et smut på Bornholm her onsdag/torsdag - og der var jeg godt nok meget heldig med vejret: solskin og tørvejr begge dage.

  I dag regner det - og det ligner dagsregn - så jeg er glad for jeg ikke skal noget som helst i dag.

  God tur på lejren :)

  SvarSlet
 2. Hej Kirsten!
  Ønsker dig en dejlig sommer, det er ikke altid jeg får givet dig svar på kommentar hos mig, men det er ikke uvilje. Nogle dage når jeg mere end andre.
  Knus.

  SvarSlet
 3. Esther - Bornholm ;-) uhhhh, der ville jeg gerne over engang... den anden dag hørte jeg også, at de har de fleste solskinstimer om året, ikke dårligt...

  Margith - det skal du ikke tænke på ;-) bliv du bare frisk, det er vigtigere...

  SvarSlet