søndag den 19. juni 2011

10. klasse...

Yngste har ombestemt sig, hun ville ellers direkte på gymnasiet efter sommerferien, men vil hellere have et år mere inden det store lektie-arbejde trænger sig på... hun er et sensommer barn, så hvad angår hendes alder er det fint nok. Moden og fagligt parat er hun, men hun føler ikke selv hun er klar. Det er hende der skal gøre arbejdet i de tre år på gymnasiet, så vil hun hellere 10. klasse nu, så er det ok for mig.

Den anden dag var vi til åbent hus på skolen. De kommende elever mødte deres kommende klassekammerater, deres kontakthold og deres storgruppe. Vi forældre fik hilst på hinanden, på ledelsen, hørt noget omkring skolen og fik valgt forældrebestyrelse.

Alt i alt en fin aften. Nu er sommerfuglene ikke helt så store i maven, mente hun ikke... nu vidste hun lidt om hvem hun skulle se den 15. august i år ;-) der blev såmænd allerede udvekslet lidt mobilnumre, så helt galt var det vist ikke ;-)

Hun glæder sig faktisk rigtig meget. Hun mente, at hendes kontakthold havde fået skolens fedeste, bedste og sejeste lærere. Så det tegner jo helt godt ;-)10. klasse skolen.
Billedet er lånt her...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar