lørdag den 18. juni 2011

Planter skal købes...

Nu tror jeg, at jeg har fundet ud af, hvad jeg skal have ude i min lille mini-forhave... sidste sommer da jeg var ny indflyttet i min lejlighed fik jeg fjernet græsset, lagt lidt nye fliser, lagt småsten og lavet et nyt fint hegn. Både for at holde mine hunde inde, men også for lidt af afgrænse min lille forhave.

Jeg købte to meget store murerbaljer ved Jem&Fix. Jeg plantede en meget fin lilla efterårs lyng, en stor grå lyngheks, lidt have efeu og en buksbom. Men.... det er altså planter, i hvert fald lyngen og lyngheksen, der står pænest om efteråret. Lyngen er kedelig brun og lyngheksen er godt nok grå, men den har ikke det der friske og glimtende den har om efteråret... så, nu ryger de om i baghaven i et af mine højbede. Jeg vil nu købe mig 2 stk. Spiræa - Little Princess... en fin busk, der står med de sødeste lyserøde blomster... jeg sidder og smågriner lidt for mig selv, for følger denne herlige kvindes blog, og hun er ikke ligefrem den største LYSERØDE blomster elsker ;-)) men det er jeg altså ;-)

Spiræa billedet er lånt her...

2 kommentarer:

  1. Haha, ja jeg trak også lige på smilebåndet over det lyserøde. Jeg er dog ved at blive temmelig glad for mit lyserøde bed, men har jo også fået nogle mere krasse cerise/cyclamenfarver i det efterhånden :)

    SvarSlet
  2. Esther - jamen kan jo læse, at farven behager dig mere og mere ;-) men ja, cerise og cyclamen er nu altså også flot... jeg er nu heller ikke kun til det helt baby lyserøde ;-) har fundet en pelargonie i dag i skrap cerise ;-)

    SvarSlet