lørdag den 15. januar 2011

BW...

Ham der Bjørn Wiinblad, ham har jeg skrevet om før... jeg har blandt andet alle 12 månedsplatter i sort, som bare lå en i skotøjs æske bagerst i mit skab. Det har jeg i lang tid gået og været lidt irriteret over. Derfor besluttede jeg mig, at nu skulle de simpelthen op at hænge. Som sagt så gjort... der har de så hængt i... tja, et par måneder vel. Men i dag er de så taget ned igen. "Man" har vel en mening til man finder en ny ;-) og det har jeg så gjort. Jeg vil ikke have dem hængende oppe mere.

Der hvor de hang er ved siden af et ret stort Ikea skab med alt mit "pæne" porcelæn og glas. Lige ved siden af er der et hul ned til stuen. Den lille plet virker lidt mørk, så nu har jeg besluttet at jeg vil lede efter en gammeldags hylde, tror jeg, med kroge under. Jeg vil have levende lys på hylden, evt. hængende under... det kunne såmænd også være glas eller keramik skuffer, lidt ligesom et gammeldags køkkenskab... har kigget rundt omkring efter det, men priserne tillader mig ikke... jeg har en veninde der er rigtig hardcore handelskvinde, hende skal jeg med ud på markeder til forår og sommer, så skal hylden nok lige pludselig ligge der ;-)

Men altså, beton søm op, platter op, platter ned, beton søm ud af væggen igen, lidt maling til at dække hullerne, og væggen er som ny igen ;-)


Billedet i midten viser platterne FØR de jo så er taget ned igen ;-)

Billedet øverst til venstre er en af de fine lilla fugle som jeg har byttet mig til hos hende her

Billedet øverst til højre er mine tre sorte kuber.

Billedet nederst til venstre er lidt af mit genbrugsfund, et gammelt skab til kr. 150 i den lokale genbrugs biks, min søde gamle far har malet det blankt sort for mig, er så glad for det. Det knirker på den helt rigtige måde, når jeg åbner skabslågerne, og sikke en plads der er i det ;-) ovenpå står en meget gammel skål i sølv, selve inderskålen er i glas hvor den øverste kant er slebet i et mønster. Jeg har arvet den efter min farmor og farfar. Mine forældre har en næsten magen til, et nummer større.

Billedet nederst til højre er en gammel stol fra min farmor og farfar, hvor sædet er i læder. Min søde hvide ugle med lys står på den, og jeg kan se at det er et gammelt billede, for jeg har fundet 4 rigtig gamle bøger fra min farfar, hvor jeg har sat et fint silkebånd rundt om, de ligger der normalt også.

2 kommentarer:

  1. Sjovt med den der skål. Jeg har også en; sølv udenpå og glas indeni (facetslebet i kanten). Også arvet efter en bedsteforælder.

    SvarSlet
  2. Esther - ja, det var da egentlig lidt sjovt... ;-) jeg har passet så godt på den i alle årene, den har kun fået lov at være fremme i juletiden. Men efter jeg har købt mit gamle skab, er den kommet frem til ære og værdighed...

    SvarSlet