søndag den 28. august 2011

Endnu engang tillykke...

Vi går ikke stille med dørene, her i vores familie, hvad angår fødselsdage... ;-)

I dag er det yngste datters tur - 16 år ;-)

Hun har glædet sig meget til denne dag. Alle fødselsdage er altid velkomne, men lige præcis denne gør, at hun nu kan komme ind på diskotekerne i nærmeste storby - indtil kl. 2400. Det der så populært hedder 16+ fester... ja, hvad ved vi gamle om det? ;-)

Lidt gaver er det allerede blevet til... En lækker pung. 500 kr. Mineral pudder og børste fra Body Shop (forøvrigt lækre varer de har...).

Mormor, morfar, storesøster og hendes kæreste kommer til kaffe og aftensmad... menuen i dag er lidt, skal vi sige 80´er/90´er inspireret ;-) mørbrad i fad med "klisterris" og kartoffelmos... ja, ved godt det lyder lidt specielt med kartoffelmosen, men sådan ville fødselaren gerne have det... desserten er islagkage og frugtsalat. Til kaffe har jeg bagt havregrynsboller, mormor bager tvebakkekage og så er lagkagen lagt sammen, samt lidt chokolade. Vi skal have hjemmelavet varm chokolade, det smager nu godt... kaffe og the. Så mon ikke alle for nok at spise og drikke i dag? ;-)

Min søde gamle mor fylder 74 år på tirsdag, havde egentlig terminsdato på min mors fødselsdag, men yngste ville lige ud et par dage før ;-) så dagen i dag, er både for min mor og yngste...

TILLYKKE til både min yngste datter og min søde mor...

3 kommentarer:

  1. Tillykke og god fejring. Det lyder som om traktementet er både godt og rigeligt.

    SvarSlet
  2. Eva og Esther - tak for Jeres hilsen... ;-)

    SvarSlet