torsdag den 11. august 2011

Vejret fejler ikke noget...

.... er det ikke kun påklædningen? ;-)

Nå, men vejret byder i hvert fald IKKE til tørring af tøj udendørs. Havearbejde. Lange gåture med to hunde der seriøst hader regn. Vinduespudsning. Isspisning på bænken nede i byen. Strandtur.

Så er det jo godt, at jeg lige skal have flyttet det sidste støv. Støvsuget. Tøj lægges sammen. Tøj lægges på plads. Og så kalder jobbet igen... skal have et møde i eftermiddag. Og tro mig om ikke kopimaskinen på dette tidspunkt også står og venter kun på mig ;-) der er rift om den, i denne tid...

Alle lærere, ledelsen og de pædagoger der kan gå fra SFO opstarter i morgen. Vi plejer at starte med rundstykker og kaffe. Så er der lidt meddelelser. De "alm." jubilarer bliver kort fejret. Så er der det traditionelle "familiefoto" og klyngemøder. De runde jubilarer bliver dernæst fejret med frokost, taler, gaver og hvad dertil hører. Så alt i alt en dejlig dag, og en god måde at opstarte på.

På mandag starter alle børn igen... men en kort dag, kun til frokosttid. Så tirsdag - der er det pludselig hverdag igen... men vist godt nok alligevel... man (læs = jeg) er god til at holde ferie, lidt for god ;-))

Billedet fundet her...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar