søndag den 9. oktober 2011

Frost?...

Ja, du læste rigtigt... da jeg skulle hjem fra mine forældre, her omkring midnat var der is på bilruderne... ikke et tykt lag, men det var der... så vil jeg bare lige fortælle, at det er pænt KOLDT, at gå med bare tæer i sandaler. Hvorfor går jeg så med bare tæer, i sandaler, i oktober måned, i frostvejr??? Jo, fordi det dumme myggestik stadig har sine "rettigheder" over min fod... læs = min fod er ikke skrumpet til normal størrelse endnu, og såret sidder lige der hvor min sko har øverste kant, ergo kan jeg kun passe mine åbne sandaler... ihh altså, det er nu lidt småkoldt for fødderne ;-))

Så er det også lige jeg sidder og tænker på, at i sidste weekend var der sommer i Danmark - og nu, ja, så er det blevet efterår og nærmest halv vinterligt... men det skal vi vist bare vænne os til ;-) efteråret er over os, vinteren lige om hjørnet... så frem med det varme tøj og varme på radiatorerne...

4 kommentarer:

 1. Godmorgen Kirsten!
  2,8 grader har vi hos lige nu, men forestiller mig at græsset er med rim.
  Jeg synes nu også det lyder koldt med sandaler :-)
  God søndag.

  SvarSlet
 2. Ja, det er blevet koldt. Men pænt er det med solskin indtil videre...

  SvarSlet
 3. Brrr... ja det var en kold omgang. Jeg kom også hjemmefra uden strømper på - ikke fordi jeg ikke kunne have sko på, men det skulle pludseligt gå stærkt, så jeg frøs gevaldigt om tæerne. Heldigvis kunne jeg låne strømper af min svigerinde = )
  Håber din fod snart finder tilbage til normal størrelse.. de pokkers myg!

  SvarSlet
 4. Margith - ja, koldt har det været i nat...

  Eva - koldt om natten giver som regel meget smukke morgener ;-)

  Bente - håber også snart foden er ok ;-)

  SvarSlet