lørdag den 15. oktober 2011

Tillykke...

I går - fredag d. 14. oktober - fejrede vi min store datters 23 års fødselsdag... det var en smuk, frostklar morgen med den smukkeste solopgang... var allerede vågen kl. 0450. Ældste skal køre meget tidligt mod sin nye læreplads, og et par gaver skulle hun nå at have, inden hun kørte afsted. Det blev således, at jeg stod op sammen med hende, nåede at hygge lidt og så smuttede hun i bad og gjorde sig klar.

Jeg skulle jo "bare" på job, her i byen ;-) vi havde skolernes motionsdag. En fantastisk dejlig måde, at afslutte det første kvarte skoleår, og så en hel, skøn og dejlig fri uge foran os ;-)

Håber I også nyder efteråret, og det skønne efterårsvejr vi har... frostklare aftener og nætter, og de smukkeste morgener...


Billedet er lånt her...

2 kommentarer:

  1. Dejligt med god tid om morgenen. Jeg står tidligt op hver morgen, og er helt afhængig af det.

    Vi havde også en fantastisk motionsdag (hvor min klasse vandt i indskolingen:). Det betyder nu en del, at vejret er godt.

    God søndag.

    SvarSlet
  2. Eva - det er rigtig dejligt med god tid om morgenen, denne dag var det dog i rigeligt god tid... bor ganske få minutter fra skolen ;-) tillykke med, at I vandt... det gjorde vores klasse desværre ikke, men parallelklassen... ;-)

    SvarSlet