onsdag den 12. oktober 2011

Hvad skete der lige der?...Har meldt mig til skolebestyrelsen på yngstes skole... et 10. kl. center. Det er kun for 1 år, hvor det i "alm." folkeskoler er for en 4 årig periode. Det her er mere overskueligt...

Vi var så til møde i går aftes - og vupti var jeg valgt til formand. Ingen af de andre forældre ønskede det, én havde for travlt, én kunne ikke love at deltage i alle møder, og én var slet ikke interesseret... det var jo såmænd fint nok, og jeg havde ingen "undskyldning"... eller det vil sige, jeg kunne såmænd også sige, at jeg har nok om ørerne, men det vil jeg ikke bruge som en undskyldning for, ikke at "gide" tage posten som formand... ikke fordi jeg overhovedet havde de intentioner, da jeg valgte at sige ja før sommerferien. MEN, jeg ville da ønske, at de der bor i samme by som skolen ligger, måske nok havde tænkt, at det nu en gang ville være nemmere for dem, og ikke for mig der skal køre ca. 35 min. for at komme til skolen. Ikke for de almindelige møders skyld, men der kommer ekstra møder som man som formand "forventes" at deltage i.

Jeg tager det med oprejst pande, gider ikke være sur eller irriteret over, at andre har undskyldninger for ikke, at tage del i arbejdet når det gælder... sådan må det så bare være ;-))

4 kommentarer:

 1. Tillykke med valget. Jeg håber for dig, at du også får glæder af arbejdet, og du vil sikkert finde det spændende.

  SvarSlet
 2. Eva - tak skal du have, og ja, det håber jeg ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg vil da også lige sige tillykke med den nye titel.
  Tak for kommentaren på min blog. Jeg håber ikke, at du fik ondt i maven :o) Jeg er glad for at hører, at du kunne lide dem.

  God weekend.
  Kh Randi ♥

  SvarSlet
 4. Randi - tak skal du have ;-) og nej, vi fik ikke ondt i maven, det ville nu ellers have været let nok... de smager helt vildt godt ;-) også en god weekend til dig...

  SvarSlet